tiistai 28. huhtikuuta 2009

Romaanit autoilevat, osa 1000000



Kyösti ja Jolantakin käyvät S-Marketissa shoppailemassa. Paikka löytyy aina, vaikkei ruutua olisikaan.

Mikä helvetin saatanan vittu siinä on ettei mustalainen osaa pysäköidä mihinkään muualle kuin oven eteen? Koko kattoparkki on yleensä tyhjä. Mutta heimolaiset laittavat joka jumalan kerta siihen mihin mahtuu. Osaisiko joku selittää mistä tämä johtuu?



Säälistä en laita Kyöstin rekkaria näkyviin. Siinä on jo tarpeeksi häpeämistä että ajaa Skeidalla.

7 kommenttia:

  1. "Mikä helvetin saatanan vittu siinä on ettei mustalainen osaa pysäköidä mihinkään muualle kuin oven eteen? Koko kattoparkki on yleensä tyhjä. Mutta heimolaiset laittavat joka jumalan kerta siihen mihin mahtuu. Osaisiko joku selittää mistä tämä johtuu?"

    Se johtuu siitä että mannet ajelee niin pamipäissään etteivät stressaa turhia valkolaisten liikennesäännöistä. Levy kolmiolääkkeitä huuleen ja rattiin!

    VastaaPoista
  2. Aika ikävää tällainen ennakkoluuloisuus, siis Skodahan on nykyisin ihan hyvä auto.

    VastaaPoista
  3. Voinenpa itse mustalaisena kertoa, ettei kulttuurillisista syistä voi ajaa sinne ylakertaan..Ja saapa sitten tämän faktan tarkistaa mistä vaan..

    VastaaPoista
  4. kyllä on kiva nähä kun että SUOMALAISELLA EI OO MUUTA TEKEMISTÄ KESÄLOMALLA KUN KYTÄTÄ MUSTALAISIA S-MARKETIN PIHAMAALLA. VITTU MITÄ ELÄMÄÄ!! SURKEETA!! Tässä maailmassa on paljo pahempaa kun kymmenentuhatta mustalaista viidenmiljoonan suomalaisen ympärillä. (Ja neki kymmenentuhatta on vissii laskettu tohon viiteenmiljoonan) Mutta kiitos oli ihan kiva kattoo kuvia kun oli omat heimon jäsenet kuvissa koreilemassa. :) Joo mut on tosi törkeetäki mennä inva paikalla. En mä sitä sano. -Romaninainen

    VastaaPoista
  5. "Tässä maailmassa on paljo pahempaa kun kymmenentuhatta mustalaista"

    No ei kovin paljo. Tietysti joku sota, kulkutauti tai tsunami on paljo pahempi, mutta edellämainitut vitasukset ovat onneksi enimmäkseen osanneet pysyä pois Suomesta. Toisin kuin nuo 10 000 urhoollista. Ottaisin ebolan tai Fukushiman koska vain jos mannet lähtisivät lätkimään.

    VastaaPoista
  6. NO mie parkkeerasin siihe ku tuol muual oli nii rankan ahastaa. Mirandan hamekii menee kuraan tajuatsie. Niiii mut tätähä mie en kerrtonuu....siin luki siin merkis et PELASTUSTIE! Me romanitha ollaa rankan uskovaisii helluntailaisii, halleluja veli haalle lujaa....

    VastaaPoista
  7. Miksi et mene puhumaan niille itselle, kun olet kuviakin ottanut. Ehkä se puhuminen poistais sinulta tämän vaivaavan ongelman

    VastaaPoista