sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Feija ja Miranda ostoksilla


Mersulla ajeleminen on kovaa työtä. Varsinkin kun päällä on kilo kultaa ja kymmenen metriä hametta. Onneksi kaupan oven vieressä on aina tilaa. Se pyörätuolimerkki tarkoittaa "invoille ja manneille." No onhan olemassa manneja joilla on invamerkki. Feija vain unohti laittaa sen ikkunaan. No, näitä sattuu.

Feija ei ole kaikkein hoikimpia poikia joten ehkä invaparkki on Mekkerille ihan just passeli paikka. Ovelle viitisen metriä, kyllä sen jaksaa raahautua vaikka olisi rakenteellinen rasismi niskaan hengittämässä.

Ja eikun einestiskille. Hoi, kermaperunat, eikä säästellä sillä kauhalla, talonpoika!



Aurinko paistaa kaaleille. Mikäs tässä on mutustella. Ja hops, roskat viereisen auton alle, ja taas voi ratsastaa kohti auringonlaskua. Hei laula mustalainen!



Ja jos jäi epäselväksi, Feijan Mercedeksen rekkari oli siis

JGK-773

6 kommenttia:

  1. On sulla raukalla hyvä ammatti.Parkkipirkko! HAHA! Hanki itelles elämä! Samaa kastii sä varmaa oot mustalaisten kaa ku kerkeet päivät pitkät vainoomaa mustalaisia, työtön paskahan sun täytyy olla, ei työssäkäyvä ihminen ehdi muita vahtaamaan...Se vahtiminen on poliisien virka..Toivottavasti joudut sinäki sinne rainereitten ja mertsien kaa kakolaa kun salaa ihimisiä kuvaat ja julkaiset luvatta!

    VastaaPoista
  2. millä vitun rahalla mannet mersua ostaa?ei millään,rikoksella hankittua rahaa,eipä kumma että poliisit vahtaa noit minkä kerkeää,yks päivä poliisi meni raapii mannen volvon rekisterikilpeä lunta pois kun manne vaan istui tyhmänä autossa katellen ja moottori käynnissä

    VastaaPoista
  3. Ihan tyypillisiä feijoja... Samanlaista meininkiä Porissa. Ainoo, että aina eivät edes pysäköi ruutuun. Kyllähän kaupan eteenkin voi jättää ja vaikka sisäänkäynnin viereen, kun siinä kerran tilaa on.

    Vituttaa mannejen puolustajat, on ne sen verran paskaa sakkia.

    VastaaPoista
  4. Ja te suomalaiset raiskaatte mummoja...sairaat apinat..

    VastaaPoista
  5. Miksi kaikki mustalaiset on niin lihavia?

    VastaaPoista
  6. Adolfilla jäi työ kesken näiden kanssa.

    VastaaPoista