maanantai 27. huhtikuuta 2009

Bommaatko?

Loistava esimerkki väärin ymmärretystä viestinnästä. Nimimerkki tomeja Ilolasta, Vantaalta, on nähnyt kuvaamani videon Koivukylän kirjaston vessasta. Tässä tomejan profiili YouTubessa:



Että CS:ää ja graffitia. tomeja tykkää bommata ja haluaa possea avukseen sotkemaan Ilolaa:



Johon ei voi vastata muuta kuin:




Sosiaalinen media on vitun siistii. Verkostoidutaan ja laitetaan paikat paskaksi. Hienoa.

5 kommenttia:

  1. aika pelkuri paska olet kun et uskalla reilusti mennä heille sanomaan asiasta, vaan kyttäät salaa ja puhut seläntakana. olet siis sellanen tavalline suomalainen pelkuri joka on saanut turpaan joltain mustalta mieheltä tai ehkä jopa naiselta. harmittaako sua kun teet ite töitä ja mustaliset ei ja silti ajelee paremalla autolla kuin sinä? esitä ens kerralla edes rohkeaa ja mene vaikka selkäsaunan uhalla sanomaan sanottavasi suoraan päin naamaa äläkä valittele seläntakana paskahousu!

    VastaaPoista
  2. Haistapa sinä anonyymi kuule ihan pitkä paska, olet ihmiskunnan syöpä. Toivottavasti saat itse syövän. Mieluiten terminaalisen.

    VastaaPoista
  3. Mitä tulee noihin vessasotkuihin ja jonkun "urhean" nuoren polleisiin puheisiin poliisille ilmoittamisesta... Juuri tuollaisia nämä nousevat starat nykyään ovat. Ensin tehdään itse kolttosia ja sitten ITSE uhkaillaan poliisilla jos joku uskaltaa vähän mussuttaa... Jos vaikka laitat noottia että on pidetty asunnossa meteliä aamuyöstä, niin saa kuulla syyllistyvänsä kotirauhan rikkomiseen ja tulee poliisiasia, kun edes kehtaa valittaa.

    Sitten ihmetellään kun ei kukaan puutu mihinkään.

    VastaaPoista
  4. Onko eka anonyymi sama prässihousu kaalee joka kommentoi vandaalin videoita juutuupissa? :D Ime munaa homo!

    VastaaPoista
  5. https://www.facebook.com/fokktorinparaskaveri?fref=ts

    VastaaPoista