sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Miks' ovet ei aukene heille? No mitä vittu luulet.


Bongasin tämän ajat sitten joltain kuvalaudalta. Laitoin talteen, koska heimolaiset ovat Koivukylän S-Marketilla!

Joka jumalan kerta kun romskuja kaupalla näkyy, Miranda käydään pudottamassa ovelle ja sitten laitetaan Carina tjsp invapaikoille. Jos invapaikalla on jo joku inva (hai, syrjintää!) laitetaan päiväkotipaikoille joissa lukee: pysäköinti vain päiväkodin kirjallisella luvalla. Eipä ole lupia Feijan ikkunalla.


Toinen lyhyt romaanitarina eli novelli: tämä tässäon Rekolan K-market. Kuvausretkelläni viime sunnuntaina poikkesin ostamaan mässyä. Jengiä oli jonoksi asti. Kolme samettihametta, yksi sylivauva ja yksi about kuusivuotias vähemmistökansanosalainen olivat kärryineen jonossa. Kärryissä oli iso tukkupaketti Mynthonia ja pari mässypussia. Pikkuromaani väijyi karkkihyllyllä sen näköisenä että kohta häviää jotakin. Pikkuromaani katsoi takaisin, sillä tavalla röyhkeästi kuin vain romaani osaa, ja kysyi: miksi katselet minua. Meinasin sanoa että katselen mitä aiot pihistää, pikkuvesseli, mutta tulikin oma vuoro kassalla.

Minuuttia myöhemmin kolme mirandaa ja lapset pyyhältävät ulos ja autoonsa. Ostoksia ei ole mutta pikku kiire on. Naureskelen sisäänpäin ja menen katsomaan sisälle. Kärryt on hylätty jonoon, Mynthon-pakettia ei näy. Eläkeläiset pudistelevat päätään ja jupisevat, kassatyttö jatkaa naputteluaan. Ei voisi vähempää jne. Kysyn jonossa ekana olevalta että mihin se iso paketti meni. Hameeseen, ja pari pussia ropisi perässä.

Voi noita romaaneja. Toivottavasti pääsivät turvallisesti kotiin asti sillä autollaan jonka rekisteritunnus oli


OIG-460


Ainakin perheellä on hengitys raikas pari viikkoa.

20 kommenttia:

 1. Kaksi viimeisintä kosketustani ravikansanedustajiin on tapahtunut paikallisessa Citymarketissa. Ensimmäinen tapaus parin viikon takaa, kun Cittarin aulassa ihmettelin vessoilta tulevaa kovaa meluamista. No selvisihän se, että Veijo veljineen oli WC:tä käyttämässä, yksi oli jo kaupan puolella. Mutta ei se mitään, kaupan puolelta on hyvä huudella vessoille, jos on kantava ääni. Keräsin ostokseni ja menin kassoille. Kolme kassajonoa joissa kaikissa tolkuton jono. Yksi kassa suljettu, jossa kassatyttö laskemassa rahoja. Arvaatteko mille kassalle näistä romanit suuntasivat? Jonottivatko kaljapäkkiensä kanssa, kuten muut ihmiset? Niinpä. He paukkasivat suljetulle kassalle, suureen ääneen saivat mekkalan aikaan ja loppujen lopuksi ei paljon teiniä vanhemman kassatytön oli avattava kassa heille, sen verran pelottavaa oli neljän nuoren miehen käytös. He eivät jonota. Edessäni keski-ikäinen suomalaismies katselee merkitsevästi teinitytärtään ja molemmat pyörittelevät päätään. Noin viikkoa myöhemmin samanlainen suoriin housuihin pukeutuneiden nuorten miesten porukka samassa kaupassa. Eri tyyppejä, mutta taas keskellä arkipäivää kaljaa ostamassa. Minä olen talvilomalla, he ilmeisesti myös. Kassoilla ei jonoja, joten maksaminen tapahtui jouhevasti. Ihmettelin, että tässäkö oli nyt kerrankin ns. fiksuja parikymppisiä mannepoikia. Kävelen Cittarin ulko-ovesta ulos ja kuinka ollakaan, tämä neljän hyväkuntoisen näköisen nuoren miehen joukko suuntaa kävelee invapaikalla olevan vanhan Corollansa luo ja ajaa kaupan parkkipaikalta kadulle kielletty ajosuunta -merkin rattoisasti ohittaen. Ja sitten joku vielä ihmettelee, miksi manneista kerrotaan vain huonot kokemukset. Entäs jos niitä hyviä ei ole?

  VastaaPoista
 2. Oma kokemus tuosta samaisesta S-Marketista. Nuori mannepariskunta + vauva kaupan kärryssä seisoskelevat noin kolmen metrin päässä jonossa viimeisenä olevasta (minusta). Nuori nainen tulee jonoon perääni, koska mannet neuvottelevat eivätkä liiku jonon mukana. Mannemies räjähtää. Koko kauppa kaikuu kun manne huutaa vitun huoraa, suoraa huutoa, ainakin minuutin ajan, eli niin kauan kunnes nainen on juoksujalkaa mennyt kauimmaiseen jonoon. Huorittelu ja vitunhuorittelua jatkuu vielä hyvän aikaa. Juuri kun luulin tottuneeni ihan kaikkeen näillä nurkilla. Taisin sitten katsella mannea liian pitkään (siltä varalta että vähemmistötyökalu alkaa heilua). Manne tiedusteli että mikös se sinua ahdistaa. Minua päätä pienempi, varmaan 30 kiloa keveämpi kääpiö, mutta jumalauta mikä röyhkeys. Sanoin vain että mitäs luulet, saatanan paviaani. Mannetar otti sitten kärryn ja lähti "miestään" kiskoen.

  VastaaPoista
 3. ...niin sen verran jatkuu tarina että katsoin kyllä etteivät näe millä autolla liikun. Tulevathan nuo röyhkeiksi kun kaikki pelkäävät valton sukua.

  VastaaPoista
 4. Eikös auton omistajan saa selville jostain numerosta tekstiviestillä?

  VastaaPoista
 5. Hyviä kokemuksia ei ole, koska asialliset romanit eivät huutele kaupassa, että katsokaa kuinka asiallinen olen.

  Minäkin tiedän röyhkeitä tapauksia, mutta myös suomalaisista. Ja sattumalta tunnen myös fiksuja romaneita. Mutta enpä ole heihin S-marketissa tutustunut...

  VastaaPoista
 6. joku muutos pitää tulla noille saatana!!!omassa kotimaassa ei mikään vähemmistö manneidiootit ei ala hallitsemaan!!on se nyt perkele!!hyödyks niistä ei ole yhtään ei yhdestäkään!!alkaa kohta tapahtuu kummia manneyhteiskunnassa sanon vaan!

  VastaaPoista
 7. -Lähti ilmoitus poliisille,toivottavasti olet ylpeä saavutuksistasi!:)-

  VastaaPoista
 8. -PS.Suomen romanit ovat myös SUOMENKANSALAISIA.joten Suomi on myös heidän kotimaansa.Toivottavasti olette jokainen miettineet kun olette tänne kirjoitelleet solvauksia,sillä poliisi ainakin,miettii jokaisen kommentin erikseen.-

  VastaaPoista
 9. Osuiko omaan nilkkaan joku tässä tekstissä tai kommenteissa?

  VastaaPoista
 10. Itse kuulun tähän vähemmistöön,mutta kyllä hävettää noiden käyttäytyminen yleisil paikoil tarkotan et kun nuoria mustalaisia tulee kauppaan niin aina hävii jotain ja ne osaa olla röyhkeitä. itse olen ollu töissä kapakassa ja eri kaupoissa ja on se niin noloa kun joutuu heittää niitä pihalle tappeluiden takia tai siks et ne varastaa ja vielä törkeesti. ja tääl korsossa on niitä aika paljon ikävä kyllä. Mutta ei saa unohtaa sellasta asiaa et on meissä kunnollisiakin työssä käyviä aikuisia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te törmäätte niihin sekopäisiin mustalaisiin jatkuvasti samalla arealla, koska ite asutte siellä niitten joukossa. Ette taida itsekään olla ihan niitä mallikansalaisia. Minä nimittäin itse kuulun tähän ihan samaiseen romanivähemmistöön, mutta en muuttais korso-koivukylä akselille mistään hinnasta, siellä ihan normi suomalainenki on jo niin karun näkönen tapaus ettei nokkaa uskalla ulos pistää ilman sitä vähemmistötyökalua taskussa.. Mä asun itsekkin aika huonolla alueella, mut pääsääntösesti täällä tulee erittäin harvoin niitä huonokäytöksisiä vastaan. Tietysti on tilanteita, joissa minäkin yleensä hyvätapainen ihminen menetän malttini, mutta niissä tilanteissa syy on sitten yleensä siinä ihmisessä johon huutoni, tai muun luolamies käyttäytymiseni osoittuu. Tunteet kunniaan.. Suomalainen perusjuntti ei puhu eikä pussaa.. niin se on. Sit mennää kotii masentumaan, ku mustalainen käyttäyty kaupassa huonosti.. tai kuten huomaatte blogiin huutamaan. Sanokaa niille suoraan mitä ootte mieltä, harvoin sieltä ensimmäiseks moraa tulee.

   Poista
 11. Itse tapasin asiallisen mannen 20 vuotta sitten, eipä ole sen jälkeen näkynyt heitä näkynyt, tämäkin manne oli jo yli 50 vuotias ja varoitti "kavereistaan". Toivottavasti nämä mannet kuolevat sukupuuttoon, ei paljon omaa sydäntäni paina, vaikka siinä menisi muutama hyväkin mukana. Lopputulos olisi ainakin suomessa varsin positiivinen. Somalit ja mannet ovat samaa sakkia, en tiennyt että vaalea iho voisi olla neekerilläkin, mutta niin vain mannet todistaa luuloni vääriksi.

  VastaaPoista
 12. Voi te kunnolliset mummon ryöstäjät ja raiskaajat suomalaiset...Tähän kommenttiin varmaa virkavalta puuttuu, kun on kyse maitonaama suomalaisista..Hankkikaa tekin elämä niin ei tarvii marketeissa muita kyttäillä..Mutta ootte raukat niin hulluja ettei se elämä teitä suosi..Vaikka olis mitkä tittelit tai muut..Yksin kuolette..meil on kuitenki omat lähellä, vaikka kuoltaiskii..

  VastaaPoista
 13. Olin jokunen vuosi sitten Korson videovuokraamossa töissä. Sisään asteli kaksi romaninaista, jotka lähtivät valitsemaan mieleisiään elokuvia. Pienestä viikonloppuruuhkasta johtuen en ehtinyt kokoajan kyttäämään että mitä he liikkeessä touhusivat. Kun naiset olivat maksaneet vuokraamansa elokuvat sekä irtomakeiset ja poistuneet liikkeestä, heidän takana ollut asiakas sanoi että naisten matkaan lähti melkoisen monta karkkipatukkaa ja limutölkkiä tiskin läheisyydestä. Ja naiset eivät muuten koskaan palauttaneet vuokraamiaan leffoja (7kpl).

  Ja kerran samaan porukkaan kuuluva perhe haukkui minua kovaan ääneen samaisessa videovuokraamossa rumaksi huo*aksi ja lortoksi kun en antanut heidän poistua varastamiensa karkkilaatikoiden kera liikkeestä. Röyhkimykset kehtasivat kaivaa avaamattomia karkkilaatikoita irtokarkkihyllyjen alla olevasta vetolaatikosta noin vain helmojensa alle. Perhe ehti valitettavasti poistua ennen poliisin paikalle saapumista. Ei ollut helppoa tehdä yksin vuoroja Korsossa sijaitsevassa liikkeessä...

  Multa löytyis "mukavia" kokemuksia romaneista myös ajalta kun työskentelin grillimyyjänä, mutta ne taidan jättää seuraavaan kertaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi, olisi mielenkiintoista kuulla kokemuksistas lisää. Itsekkin ollut Korsossa asiakaspalvelussa, työ oli niin helvettiä, ettei enää ikinä samalle alalle..

   Poista
 14. Mannet suohautaan. Ovat yhteiskunnan syöpäläisiä. Rosvopaisti se on hyvin makeaa, kun manne joutuisi palavan rovioon. Mannejen kuuluvat harjoittaa kulttuurin osalta varastamista ja kerjäämistä sekä puukko kuulu manneperinteisiin olenevana seikkana. Mannet ovat nopeita ruumiinliikkeissäänsä, kutenntappelussa nuoret hoikat mannet. Manne, jos joutuu kuseen, niin sanotaan, esim. Valkolaiselle sillähetkellä, että tule torille siihen ja siihen aikaan, niin minä tulen yksin ja selvitetään tämä asia.

  Paskanmarjat, sillä mannea tulevat auttamaan torniosta ja Ruotsista asti heimoveljet ja edessäsi voi olla pian 30 mannea puukot tanassa. Rehellisiä manneja ei ole olemassakaan. Mannet ovat vaihokkaita, eli pirun lapsia, pahoja rahnuja. Mannet eivät sovellu nykyyhteiskuntaan. Manneakat eivät edes voi puhua raskauksistaansa tai kutisevasta pimpistään, yms. Julkisesti mannejen kuullen, vaan joutuvat tyytymään vaitioloonsa hiljaisuudessaansa. -eikä ihme, jos tulee patotumisia ja ahdistuskohtauksia julkisilla paikoilla, kuten kaupoissa, yms. Manne, manneista, mannein. Taivutusmuotoja. Mannet kunnioittavat heimolaisiaansa, ei valtaväestöä millään tavalla. Mannet pitäisivät laittaa Venäjän rajalle hiekkasäkeiksi, virka sekin.
  kun ovat niin lubneja ja äitinsä koinaajia. Eli nussioita. Lubni on huora. Pummaavat hyölejä valkolaisilta asemilla, yms. Tupakkaa. Peeloa vaan rinsaan manne. Eli penistä pyllyyn. Mannet ihmettelevät, kovasti sitä seikka, miksi manneja ei ymmärretä ja siten kohdella oikeanmukaisesti. Olisikohan päällimmäinen syy ja seuraus, että mannet ovat itse maineensa ansainneet näinä vuosien aikana. Sitä saa mitä tilaa, eikä tämä ole mitään pilaa. Rupusakkia ovat mannet läpeensä. Umpimätejä koko vitun sakki. Mannet manneilevat. Manne energiaa.

  Mitä eroa on mannella ja täydellä paskaämpärillä? - ämpäri!

  Mitä eroa on trampoliinilla ja mannella? -trampoliinin päällä ei saa hyppiä kengät jalassa.

  Mitä eroa on keltaisella viivalla ja mannella? -keltaisen viivaan yli ei saa ajaa.


  VastaaPoista
 15. Mannethan diilaavat huumeita paremman taloudell. Tilanteen vuoksi. Siten manneilla ovat 2000-luvun autot käytettävissäänsä. Meidän talon rapun edessä olivat mannejen hyvät auton, milloin missäkin suunnassa. Mersedes-Benz merkkinen hlö-auto oli myös mannejen omistuksissa.
  Piha-alueella oli paljon mannesukua autoineensa joka päivä. Mannet ikäänkuin omistivat koko piha-alueen ja kerrostalot. Nämä mannet joutuivat pian muuttaman pois ja talon piha-alue rauhoittui kertaheitolla-hyvä niin. Mamut jäivät kerrostaloihin. Kulttuuri kukoistaa. Manneilla on rikoksista saatua rahaa. Tsihko deeves, hyvää päivää! Kerran jouduin omasta tahdostani siivoamaan manneille, esim. Mattoja, yms. Yrittivät kusettaa minua, muttei onnistuneet. Sen rahan minkä lupasivat maksaa- yrittivät siinäkin asiassa minua huijata. Koko sukujen matot olisivat minulla pesettäneet myöhemmin pyykkituvalla. Kerran pesin kolme mattoa pyykkituvalla mannejen. Kieroa sakkia.

  Mopo oli myytävänä aikoja sitten. Yli 20 hlö kysyi sähköpostin kautta, että kuvaile mopoa ja lähetä kuvat mopostasi. Kukaan heistä ei tullut paikan päälle katsomaan myytävää mopoani. Olin kirpputorilla kun puhelin soi. Vastasin puhelimeen sillähetkellä ja totesin miehen olevan yli 50-vuotias ja ilmeisesti puheäänen mukaan valkolainen. Sanoin, että ilm. Aikaisemmin on manne jo soittanut moposta viikkoa aikaisemmin, jolle lupasin moponi varata ja kuvani laitoin mopostani. Puhelinääni oli naismannen tyylinen. Jäi selvittämättä. Puhelimessa olevalle miehelle kerroin tästä asiasta ja sanoin, etten mielellään möisi mopoani manneille, sillä tulee vain ongelmia heidän läsnäolostaansa. Puhelimessa ollut mies sanoi minulle, mitä, kun kuuli sanan manne. Seuraavan päivänä saapui tosiostaja talon nurkan takaa ja arvatkaapa 666 kertaa, että kuka oli todell. Mopon ostaja-mannemies. Aivan. Ajattelin sillähetkellä, ettei voi olla todellista tämä asia, minkä näen tällähetkellä. Niin vain kävi. Puhelinääni petti pahasti. Ei manne aksenttia, tms. kuulunut puhelinkeskustelussa ennen kaupantekoa.

  VastaaPoista
 16. Välillä alkoi tuntua siltä, että taloyhtiön piha-alue on kuin pasilan asema. Asun Helsingissä. Anna hyöli, senkin emäskoinaaja, vitun lubni, homis! Mannethan möyräyttävät moran keuhkoosi pyörittäen teräosaa, jotta sisiäelimesi menisivät mahdoll. Paljon rikki ja menehtyisi saamiisi vammoihisi. Teräaseen hallussapito on suomessa rangaistava teko, josta saa sakkorangaistuksen. Mannet uhkailevat on myös viitteitä rikokseen-laiton uhkaus. Esim, jos Manne herra käy fyysisesti päällesi, on se silloin rikosnimikkeessä, päällekarkaus. I hate gypsys!!!!

  VastaaPoista
 17. Kerroin näistä manneista aikaisemmin blogissani.
  Nämä naapurissani asuvat pahat mannet joutuivat muuttaman eri kaupunkiin huonojen tekojensa vuoksi. Heidän tuli tehdä väistämisvelvollisuus kohdatessa toiset mannet, jotka oliisvat voineet tappaa heidät. Silloin on väistyttävä. Ei ole valinnanavaraa. Verikosto. 60 mannepariskunta. Tämän pariskunnan manneakan veli oli mopon ostaja. Nämä vanhempi mannepariskunta oli tietojeni mukaan aikaisemmin häpäisseet pahasti vanhemman maanemiehen sitomalla tämän puuhun kiinni ja riisuttaneet tämän miehen alasti metsässä uhkaillen. Syytä en tiedä. Mannet ovat julmia. Mannet eivät saa puhua alapääjutuista julkisesti millään tavalla manneje keskuudessa. Nyt ymmärrätte loput kertomuksetani. Julkinen alastomuus mannella mannejen nähden on pahempi kuin kuolema. Mannet ovat kaikki kostonhimoisia ja omistushaluisia ja mustasukkaisia hlöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä valkolaine kohta puukotan sun mahaan

   Poista